Principii financiare

Pe cat de greu muncesti banii parca nu se leaga de tine. Orice ai face ai resurse doar pentru ceea ce urgenteaza, doar pentru nevoi si atat. Poate ca nici nu judeci corect cum sa se cheltuie banii, cum sa iti faci un depozit. Una peste alta, exista si o educatie financiara de care sa tii cont, exista si principii financiare de care sa tii cont.

  1. Un om cu succes in ceea ce priveste resursele financiare nu se plang de nimic. Pana la urma nu isi doresc sa atraga energie negativa, nu isi doresc sa aiba de partea lor parti sensibile care sa ii traga in jos, chiar daca asta implica efort, sacrificiu.
  2. Oamenii cu bani sunt cei care isi fac propria viata si cladesc ceva fara sa se gandeasca ca destinul ar fi sau nu de vina.
  3. Bogatii se aseamana si se imprietenesc, se inconjoara de oameni cu bani, oameni de succes de la care au ce invata.
  4. Pentru ca succesul vine cu sacrificii bogatii stiu ca pentru a razbi si a ajunge la succes au nevoie de multa munca si sa iasa din aria lor de confort. Nu de fiecare data poti face ceea ce iti place si ce este mai usor insa si rezultatul este unul pe masura.
  5. Oamenii instariti nu aleg sa nu fie platiti in functie de timp ci de rezultate fata de acei oameni de rand. Si de asemenea astfel de oameni accepta provocarile vietii fara sa le simplifice ci lucrand la dezvoltarea personala pentru a putea face fata oricarei probleme. De fapt mai bine spus provovarilor si situatiilor ce se ivesc si nu problemelor.

Pe cat de simplu ar putea parea aparent pe atat de complexe sunt situatiile. La cate dintre ele ai putea spune ca te asemeni?

Lasă un comentariu