Scuze penibile ale celui care insala

Barbatii cel mai adesea insa si femeile insala fara rusine. Asta considera ei o aventura in adevaratul sens al cuvantului. Moral sau nu cert este ca „ulciorul nu merge de multe ori la apa” astfel ca in cele din urma minciuna iese la iveala. Scuzele ce se invoca sunt cu adevarat penibile. Unele ai zice ca sunt inventii de copii.

Nu numai dupa ce scuze se invoca ci si dupa cum suna totul, sinceritatea ce o abordeaza iti poti da seama ca ceva este la mijloc chiar daca el nu av recunoaste asta. Iti va spune ca:

  1. Este o amica. De cate ori nu ai auzit asta astfel ca deja esti convins ca nu se poate ca sexele opuse sa fie doar prieteni. De fapt parca nu mai crezi nici in acest concept. Sau te ingrijorezi deja in ceea ce priveste dexul sau caci definitia de prietenie este diferita de la caz la caz.
  2. Raspunde cu o intrebare. Paradoxal sau nu daca ei fac asta se gandesc ca si tu ai putea la fel de bine sa faci. Te va intreba cu o frica parca daca si tu ai face asta.
  3. Programul incarcat. Este poatre varianta cea mai clasica cand se invoca tot felul de sarcini suplimentare decat de obicei. Si mimeaza atat de bine caci si oboseala este tradata doar a avut treaba, muncindu-te pe la spate.
  4. Devine mai dragastos. Nu ca ar fi ceva rau in asta insa obsesia de a spune ca te iubeste si de a face tot posibilul sa nu ai timp sa il suspectezi este deja prea mult. Asta intr-un caz fericit caci de multe ori asa cum spun barbatii ei nu insala ci doar compara si ajung sa se comporte cu sotiile sau iubitele oficiale ca si cand ar fi un strain.

Lasă un comentariu